Leuk dat je er bent!

Homoseksualiteit en geloof: dat is niet meteen een combinatie die erg voor de hand lijkt te liggen. Toch gaat het daar over op dit forum. Het is een forum voor en door mensen die te maken hebben met die combinatie. Je bent zelf homo of je krijgt er in je vrienden- of familiekring mee te maken: welkom hier!

De naam 'Regenboogforum' staat ergens voor. De regenboog staat voor de belofte van trouw van God aan jou en aan ons. De regenboog is het teken van 'er is hoop'. Maar ook de internationale homobeweging gebruikt de regenboog om de veelkleurigheid aan te geven. Die veelkleurigheid is er ook hier, op het forum. Meningen kunnen verschillen. Er zijn voor's en tegen's van verschillende standpunten. Hier is ruimte om je mening te ventileren.

Wat we gemeen hebben is ons geloof in God. We nemen ons christen-zijn serieus. En we nemen elkaar serieus. Dat betekent dat we op dit forum respect hebben voor elkaar en voor elkaars mening. Als dat jouw ding is, ben je heel erg welkom hier en hopen we van harte dat je lekker fanatiek mee gaat doen!

Het team van het Regenboogforum.nl

Het is momenteel 25 apr 2018, 23:48

Aanmelden  •  Registreer

Wie is er online

In totaal zijn er 0 gebruikers online :: 0 geregistreerd en 0 verborgen (gebaseerd op actieve gebruikers in de laatste 15 minuten)
Het grootste aantal gebruikers online was 8 op 27 feb 2017, 20:44

Verjaardagen

Er zijn geen verjaardagen vandaag.

Statistieken

Aantal berichten 83947 • Aantal onderwerpen 6429 • Aantal leden 422 • Ons nieuwste lid is Chiara

activiteiten van de laatste 24 uur

Nieuwe berichten 0 • Nieuwe onderwerpen 0 • Nieuwe gebruikers 0
In totaal waren er 5 gebruikers :: 4 geregistreerd, 1 verborgen activiteiten van de laatste 24 uur
Geregistreerde gebruikers: Dikkiedik, gerard jansen, PeterV, thomasiesan