Welkom op het Regenboogforum...

In 2006 is dit forum opgericht om er te zijn voor christen-LHBT'ers die elkaar wilden ontmoeten en met elkaar in gesprek wilden gaan.
We zijn zo'n 12 jaar verder en in die 12 jaar is er veel veranderd.
Vooral op de manier waarop we met elkaar in gesprek gaan.
In die zin heeft het Regenboogforum niet meer de betekenis die het vele jaren heeft gehad.

Toen was er geen Facebook, Whatsapp, Grindr en nog veel meer...
Toen werd er in kerken nauwelijks gesproken over homoseksualiteit...
Toen dacht je dat ze zo ongeveer de enige was in de kerk als LHBT'ers...
Toen zaten er nog veel meer mensen in de kast...

Is alles dan opgelost en is een forum overbodig?
Aan jou het antwoord.
Al meer dan een jaar is er geen activiteit waargenomen op dit forum.
Dat lijkt er op te wijzen dat anno 2018 een forum als fenomeen minder belangrijk is geworden.

Voorlopig blijf het forum gewoon online, al was het alleen al omdat er boeiende informatie op is terug te vinden
En natuurlijk zijn we steeds actueel op onze facebookpagina HIER

Wil je als lid iets plaatsen? Ga gerust je gang, maar vooral: zie het als een bewaarplaats van mooie en nuttige info.

Regenboogforum.nl - Registratie

Door het bezoeken van “Regenboogforum.nl” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “Regenboogforum.nl”, “https://regenboogforum.nl”), ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “Regenboogforum.nl” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Ga je niet akkoord met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “Regenboogforum.nl”. Blijf je gebruik maken van “Regenboogforum.nl”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboardoplossing die is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpbb.com en via de Nederlandstalige website www.phpbb.nl. De phpBB-software maakt internetgebaseerde discussies mogelijk. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor wat wordt toegestaan of juist geweigerd als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Meer informatie over phpBB kun je vinden op https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige website www.phpbb.nl.

Je verklaart geen berichten te plaatsen die kwetsend, obsceen, vulgair, lasterlijk, haatdragend, dreigend, seksueel georiënteerd of enig ander materiaal bevat die de wetten van je eigen land, het land waar “Regenboogforum.nl” is gehost of internationale wetgeving kunnen schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je provider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “Regenboogforum.nl” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord, dat de informatie die je bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zónder je toestemming, kan “Regenboogforum.nl” nóch phpBB verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.